--

<< Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  

Simai PADEK :) del ITALJET FORMULA AIR 50

May 28 2002 at 10:27 PM
  (no login)
from IP address 212.59.27.185

-
Paaiskinkite apie ITALJET formula air 50 tuninga
ar tas motoroleris su variatorium ar iscentrines sankabos mechanizmu?
Jis tepale ar ne ?

Gal kaip profas patartumet kaip man paciam tiuninguot (kur ribotuvasi, kaip juos isimt)
Zinau kad tai jums neapsimoka :( bet man su pinigais dabar striuka (gi ka tik motoroleri pirkau ;))
Zodziu prasau padeti :)

padekit please

Respond to this message   
AuthorReply

(Login SimasJ)
Forum Owner
213.190.35.232

apie namudini tiuninga

May 29 2002, 12:57 AM 

Labas,

sveikinu isigijus gera motoroleri, todel neskubek jo tiuninguoti savo rankomis. Taigi, perdavimo mechanizmas - variatorius, tikrai ne isscentrine sankaba :) (tai per daug pasenes reikalas,kad butu naudojama siuolaikiniuose skuteriuose). Variatorius - sausas mechanizmas, tepalas bus tik reduktoriuje kuris yra galineje variklio bloko dalyje (prie rato). Kaip jau minejau paciam skubeti uzsiimti tiuningu - nepatarciau. O kas liecia ribotuvus, tai gali ir pats ju paieskoti. Dazniausiai ribotuvai pasitaiko ismetimo sistemoje, gali buti karbiuratoriuje (nors tai mazai tiketina), gali buti papildomai apribota variatoriaus bugno eiga (cia paciam lysti nepatarciau, nes atsukinejant/uzverzinejant variatoriaus bugna gali pazeisti), liudna buna, kai ribotuvas buna komutatoriuje, sis degimo sistemos blokelis dazniausiai buna neardomas, todel ir netiuninguojamas.. ji tiesiog reikia keisti kitu (tiuninginiu). Siaip manau tavo atveju (jei esi Vilnietis) reiketu pasiskambinti i R-Studija (Audriui) paaiskink jam savo situacija, esu isitikines nuvaziaves pas ji i dirbtuves su savo Italjet'u gausi issamesne konsultacija, konkreciai apie tavo skuteri. Simas

Current Topic - Simai PADEK :) del ITALJET FORMULA AIR 50  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2008 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement