Yra Lietuvoj parduotuviu. Patarciau kreiptis i R-studija, ten dirba kvalifikuoti meistrai. 8-689-95165, Paneriu 10, Vilnius. Dar gali pasidometi Motoservise, antakalnyje IKI parduotuves pozeminej stovejimo aikstelej, MotoGamoj.
Simas
(no login) 212.122.76.153
vel simai neobjektyvus esi...
March 21 2003, 6:18 PM
na bet mne man tave mokyt BLYN!!!...
deklaruoji kad viska zinai, bet tuo paciu metu remiesi asmeninias dalykais ir nuomone patarinedamas...
no respect
Visi mano patarimai pagristi asmenine nuomone
ir asmene patirtim. Kur dar realiai gali nuvaziuoti detaliu nusipirkti? kur dar yra kazkokie realus shop'ai? Kai bus tai bus galima ir patarti kur dar jam galima nuvaziuoti, o pakolkas tiek ju ir te yra. Jeigu yra daugiau, rasykit, gal as ka praleidau uzmirses, ar smth.
(no login) 81.7.100.170
hahahaha
March 22 2003, 5:31 PM
nori gal man pasakyt jog R-Studija yra normalus shop'as? As nieko pries Audriu neturiu zinoma, bet ten tikrai ne "normalus" shopas.
respect Simai :)
blin pas Audriu aisku yra ne Maxima, pas ji yra dirbtuves, bet daliu pas ji yra daug ir visokiu.
Taip, kad bicas ten gali netgi realiai kazka rasti vietoj.
Simas
(no login) 193.219.132.187
Del daliu
March 25 2003, 11:13 AM
Sveikas,
kaip tik po savaites isvaziuojame i Olandija, taigi galetume atvezti reikalingu daliu. Sakyk ko reikia. Odel shopu - tai normalios scooter parduotuves Lietuvoje apskritai nera, kol kas yra tik ambicijos. Mano nuomone, svarbiausia, kad dirbtu kvalifikuoti zmones.