--

<< Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  

Klausimas R-studijai. Del motorolerio Kymco top boy as ji pas jus greit atvesiu taisyti!

March 24 2003 at 7:53 PM
  (no login)
from IP address 212.59.31.226

-
Tai va as ji jums tureciau atvesti sia savaite!!! Beja as ji is jusu ir pirkau preitu metu vasaros pradzioj is klaipedos buvau atvikes!! Gal atsimenat. Tai va norejau paklaust kiek padidetu motorinkos galia tai yra kiek desidetu kilu jaigu as isideciau sportini duslintuva ir kiek kainuotu toks geresnis sportinis duslintuvas gali but ir devetas ir siaip kokios yra sportiniu duslintuvu kainos? Dar noreciau paklaust ka dar galeciau isideti i savo pirda kad padidinciau jos galia? Ir kiek tai kainuotu? Ir gal jus dedat sportinius oro filtrus tokius kad butu issikise ten kokios raudonos spalvos. Dar norejau paklaust kiek kainuotu uzsideti naujas rankenelias kokias grazesnes ir stabdziu rankenas bei uzvedimo kojelia nauja irgi kad atrodytu graziai. Ir gal dedat kokias lempoas grazesnes ten kokias xenono ymitacijas ar panasiai? ir kiek tai kainuotu. ir dar :) kiek kainuotu isideti neonke po apacia motorinkos bet taip kad lengvai jos nesudauzytum gal kaipnors po plasmaskem paslept ta prasme ispjovus apiacioj skile ir ikisti ten? Beja man reiks naujos padangos ir starterio nes sugedo ir jai galesit tai pakraukit akuma kai pas jus bus motorinka:) Tai va jai ka gal dar patis galit pasiulit kai nebrangiai patiuninguoti mano pirda ta prasme kad vazuotu kokia 80-90km/h ir kad grazei atrodytu!! Beja dabar be ribotuvo vazuoja apie 65-70km/h. Tai liktais tiek mano telefonas jaigu ka butu +37061603310 p.s. kiek kainuotu nauja padanga ir starteris?

Respond to this message   
AuthorReply

(no login)
193.219.132.187

R-studija del Kymco Top Boy

March 25 2003, 10:50 AM 

Sveikas,

zinome, tave prisimenam ir malonu girdeti, kad esi gyvas ir tu ir motoroleris. Po savaites mes isvaziuojame i Olandija, taigi galesime atvezti reikalingu daliu. Geriausia butu pakalbeti su tavim asmeniskai kokio tiuningo ir uz kokia suma tu nori. Musu adreas Paneriu 10, prie pat autobusu stoties, tel. 8-689-95165

lauksim ziniu
R-studija

Current Topic - Klausimas R-studijai. Del motorolerio Kymco top boy as ji pas jus greit atvesiu taisyti!  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2008 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement