--

<< Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  

simai

March 30 2003 at 6:13 PM
  (no login)
from IP address 212.59.26.207

-
laba,

kokia trasoi pajema didziausia greiti.

Respond to this message   
AuthorReply

(Login SimasJ)
Forum Owner
81.7.105.134

Greichiai trasose

March 30 2003, 7:15 PM 

Labas,

visu pirma tureciau tau pasakyti, kad toli grazu ne visose trasose svarbus yra greitis, realiai pernai tik Bukiskiu trasoje tai turejo nemazos itakos, butent koki greiti isvysto motoroleris. Visose kitose lenktyniu trasose, daug daugiau reiksmes turejo pakaba, pagreitis ir beabejo vairuotojo sugebjimai, talentas ir patirtis. Na o greiciai tai kiek atsimenu su mano malaguciu Aukstadvaryje, gale tiesios apie 90km/h, Bukiskese gal apie 100km/h, Jutoj abejoju ar nors vienoj vietoj ten pavyko man 60km/h pasiekti, toje trasoje nera laiko ziureti i spidometra :) Tiesa Siauliuose galima nemaza greiti isvystyti, bet negaliu pasakyti tiksliau kiek, nes mano motoroleris pernai butent toj trasoj ir uzsilenke... manau gal 120km/h ten butu galima isvystyti. Siemet manau zenkliai keisis laikai ir greiciai, ypac TopScoot klasej ir standart scoot.
Uztai siemet yra kelios naujoves viena is kuriu yra CLASSIC scoot klase, tai visiskai standartiniu motoroleriu klase kurioj dalyvauti gales visi su visiskai standartiniais motoroleriais, tikslesnius reikalavimus rasite www.scooter.ten.lt reglamento skiltyje, galesite parsisiusti ir pasiskaityti.

Simas

Current Topic - simai  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2008 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement