Esu pasiryzes is savo Gilera Runner isimti visus ribotuvus. Esu pravazeves 5500km. Kur galeciau rasti rimta firmele tai padaryti, kiek tai kainuotu ir kiek uztruktu. Gyvenu Marijampoleje, taciau laisvai galeciau atvaziuoti ir i Kauna. Beje ar tiesa kad isemus ribotuvus mano Gilera gali eiti apie 90km/h? Tuo paciu noreciau paklausti kokiai klasei priskiriat Runner'ius. Is karto dekoju uz atsakyma.
Kiek esu girdejes, tai yra teisybe, kad Runner'is gali eiti iki 90km/h nuemus ribotuvus. Del tu klasiu, tai cia tiesiog isvedziojimai, tai nera labai konkretu ar apibrezta, cia patys tas klases ir sugalvojom ;) Siaip, bent jau man asmeniskai runner'is daugiau asocijuojasi su komfortu ir pan. Zodziu toks viduriukas tarp miestinio "lakstuko" kaip pvz. SR, AEROX, F-12 ar pan. ir kruizerio su galingesniu varikliu. Aisku arciau anksciau minetu, bet... Na bet cia kaip jau minejau tik pamastymai is tikruju dar nemazai reiketu patirties, praktikos, kad drasiai tai teigti. Siaip Runneris yra gera patogus, geros kokybes ir dinamiskas motoroleris. Manau nuemes ribotuvus turetum pajusti akivaizdu skirtuma ;) sekmes.
Simas
(no login) 81.7.122.131
Runner
April 2 2003, 2:22 PM
turiu pats 50cc Runner'y! rida ~5200. eina ~95km\h, o jei uzpili A98 benzo gali eiti ir daugiau!
Shiaip taj jega motoroleris! gerai rauna is wietos, smagus ir tt