--

<< Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  

Padekit...

April 2 2003 at 5:02 PM
  (no login)
from IP address 213.226.144.8

-
Noriu pirkt motoroleri. Gal turit pasiulymu koki pirkt?.. Siaip man patinka didesni tarkim aprilia sr 50, Aerox, Runner, SpeedFight2, NRG. Kuris normaliausias arba siaip patvarus ir t.t.

Respond to this message   
AuthorReply
ez-nut
(no login)
212.59.14.75

Re: Padekit...

April 2 2003, 5:15 PM 

ish patirties galiu pasakyt kad vaziuot su speedfight 2
yra minkshchiau ir maloniau negu su aeroxu

Deivis
(no login)
80.240.3.113

Jo tikrai geriau vaziuot,geriau vairuojasi ir graziau atrodo

April 2 2003, 5:38 PM 

Taigi SPEEDFIGHT2 yra tikrai geras skutas:)

(no login)
213.190.61.40

Gilera

April 2 2003, 5:39 PM 

Gadangi turiu Runner, todel tau irgi patariu ji pirkti. Nera jis labai kietas ir gerai rauna is vietos , be to nuemus ribotuvus standartas eina iki 95km/h.

(no login)
213.226.144.9

hm...

April 2 2003, 6:03 PM 

noreciau sulaukt daugiau atsakymu. Blyn tikrai sunku apsisprest. Modeliu praziurejau daug... Visi turi savo privalumu bet nzn ka imt... Vieni sako viena, kiti kita. Ai dar tarp tu pamirsau paminet Malaguti F15 kaip jis? Isvis galetu but pirdu statistikos tarkim #1 - Aerox, #2 - Aprilia... ;) Butu paprasciau...

WRX
(no login)
213.190.57.92

Re: Re: Padekit...

April 2 2003, 6:17 PM 

ez-nut jo tiesiai vaziuot minksciau bet posukiuose dvigubai leciau. mano nrg pakaba tikrai kieta o ir klaipedos keliai ne geriausios bukles bet ka as zinau man tas kietumas px

(no login)
213.226.144.96

SIMAI!!!

April 2 2003, 7:51 PM 

Is siu atsakimu net nezinau ka daryt... Noreciau kad kas nors apibudintu visus siuos motorolerius. Simai laukiu tave atsakymo...

(no login)
213.190.57.92

Re: SIMAI!!!

April 2 2003, 9:22 PM 

as ne simas bet gal nesupyksi jei parasysiu. Lietuvoj nera tokia didele motoroleriu rinka kad kokio panorejes uz tam tikra kaina gausi. Paprasciausiai ziurek skelbimus ir tt. Kokiu geriausiu variantu rasi tokius nuvaziuok paziurek isbandyk ir galesi objektyviai spresti. O kitu patarimai (aisku ne visu) dazniausiai buna neobjektyvus ir nera isbande rimtai kitu scootu todel dazniausiai rekomenduoja sawo koki turi. O dideliu minusu as negirdejau nei apie viena is tavo minetu motoroleriu.

endriu
(no login)
81.7.113.123

Runner'is or SR

April 3 2003, 4:50 PM 

ash turiu Giler Runner 50cc - galiu teigti, kad jis tikrai geresnis uz Peugeot Speedfight2! nes pats esu wazinejes su juo.
o del grozio, tai man graziausias is siu scoot'eriu yra Aprilia SR ! Malaguti's irgi geras aparatas!

(Login SimasJ)
Forum Owner
81.7.105.122

Koki pirkti

April 3 2003, 5:01 PM 

La,

Cia vyrai ir moterys yra amzinos diskusiju temos, tokios kaip "Kas geriau - tas ar tas ar anas".
Cia visada bus daug skirtingu nuomoniu, ir niekada nebus kompromiso.

Esme yra paprasta- Didzioji dalis motoroleriu yra geri, ir geri kiekvienas savaip, vieni labiau vieniem zmonem, kiti - kitiems, vieni nori patogiai vaziuoti, kiti nori sportiniu amortiku ir guldyti visuose posukiuose, tarkuoti slaiderius ir t.t. ir pan.
Taip, kad pasakyti kas yra skuteriu skuteris yra nelabai realu. Puslapyje netolimoj ateityje keisis kai kurie dalykai, vienas is ju bus tai, kad atsiras balsavimai, tada galesite ir pasireiksti.

Simas

Current Topic - Padekit...  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2008 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement