scootboy (no login) from IP address 213.226.134.114
-
sveiki!
gal galetumet man ishvardinti visus aerox50 ir aprilia sr50 pliusus ir minusus? kuri vertetu isigyti? kaip atskirti ar variklis "neuzhdrozhtas"? (patirties motoroleriuose beveik neturiu)
aciu
pasaka apie tai, kaip mane erzina lietuviu tauta...
April 3 2003, 11:31 AM
Zodziu taip:
as niekaip negaliu suvokt ar jus kieno mes giminaiciai!?
ar bezdzioniu ar papugu?
o gal abieju? ir kas gaunasi? arba bezdzionpapugiai arba papugbezdzioniai!
Kodel nieks negali sugalvot ko nors originalesnio nei Yamaha Aerox, Aprilia SR Peugeot Speedfight???
ar neuztenka kad kas antras Litovcas su Golf arba Auuuudi vazineja? Perkat visi vienodus skuterius, o poto parinates kaip ji padaryt isskirtini i r plojat leetus uz tuningus isorinius visokius. Blyn negaliu.
Pasidairykit kiek yra visokiu skuteriu modeliu.
As asmeniskai nepirkciau tokio kuri maciau turint 5 piliecius mano mieste ar seip salia.
Siulau paskelbt akcija- "VISI PERKAM AEROX'us", kitais metais "APRLIA SR'us" ir t.t.
no respect at all
ez-nut (no login) 195.14.170.221
del variklio
April 3 2003, 12:01 PM
geriausias budas atskirti ar variklis neuzdroztas
yra pameruoti jo kompresija.Tam naudojami specialus
prietaisai ir ju daug kur galima rast.bet geresni
yra nepigus (apie 60 lt)
rotax (no login) 193.219.177.2
aprilia ar aerox
April 3 2003, 2:11 PM
Varikli geriausia patikrint ismatavus kompresija arba jei nera galimybiu, tai uzvesti kojele ir is pasipriesinimo gali jausti kompresija.KItas dalykas bandyk kiek trauki nu jei neturi patirties tai biski pavojinga.Yamaha turi eit pasilenkus 90- 100 aprilia panasiai.
(no login) 81.7.100.98
RESPECT CARL!!!
April 3 2003, 2:34 PM
ble ta paty sakou nx UZPYSOT SU SAVO "aeoroxas ir aprillia" geriausi motoroleriai. visu pirma aprillia nera vienas (sr) ju yra dahuje rushiu tik jum neuzhtenka fantazijos pasieshkot , pasizhiuret. jus tik pamatot aeroxa ir viskas , nutirpstat. VSIO PERKU AEROXA NES JIS GERIAUSIAS MOTOROLERIS. MANE UZHPSIO TOKIOS KALBOS!!!!!!!
scootboy (no login) 213.226.134.114
Re: RESPECT CARL!!!
April 3 2003, 2:56 PM
respect'as tai gal gali daugiau kokiu nors pidru pasiulyt, gal quinqi pirkt?????? jei zhmonem tokios pirdos patinka, tai jas ir perka, beto viskas remesi i litus.........
NINJA (no login) 81.16.226.119
Re: Re: RESPECT CARL!!!
April 3 2003, 3:01 PM
bl loxai!!!isvis ko jus prie sr'u ir aeroxu prisipisot?bl man nepatinka visi piagio tai ir varysiu!pzdc radot beda...aeroxu per daug :D
Anonymous (no login) 213.226.134.114
Re: Re: Re: RESPECT CARL!!!
April 3 2003, 3:25 PM
o tu nzn'ai, kodel nauji rusai prie 600 mersu prilipe??????? :)))))
NINJA (no login) 81.16.226.119
Re: Re: Re: Re: RESPECT CARL!!!
April 3 2003, 3:43 PM
nes nera 700-uju mersu
WRX (no login) 213.190.58.137
Re: Re: RESPECT CARL!!!
April 3 2003, 4:45 PM
a tu gal interneto neturi pasiziuret kokius modelius dar gamina? Ir bl uzsikirto zodis aerox gal? prisifantazuoja pirksiu ta pirksiu ana... o as laukiu kol man is dangaus nusileis Jet Force..
rotax (no login) 193.219.177.2
respect carl
April 3 2003, 4:55 PM
Speceliai del taves internete perejau per kitus motoroleriu gamintojus ir nieko geresnio nemaciau.Mano nuomone pats geriausias yra aprilia sr 50 ditech.O airox dizainui sunku rast lygiu.Be to sie scooter'iai yra zymiu firmu gaminiai kurie pateisina ju garsius vardus.Be to pazek kokiu scoot'u europoj daugiausiai?Ir ka tas iskirtinumas duos kad su dalym problemu turesi.Aisku kiti 3 klases scoot'ai tikrai geri bet juos ir sunkiau gaut ir sunkiau parduot.
Anonymous (no login) 213.226.134.114
Re: respect carl
April 3 2003, 5:52 PM
kiekvienas ieshko geriausio kainos ir kokybes santykio, ir ash manau, kad tai patenkina butent aerox'ai ir SR'ai, tai yra geri ir patvarus scootai, tinkantys lietuvos keliams, beto ir dizainas ju labai fainas(aisku kiekvienam pagal skoni), pasiulykit koki nors kita grazhu, greita ir nebrangu scoota. ir ash nemanau, kad aerox'ai yra teisiog mada, kaip ir audi 100 (silkes), jos yra geros ir patvarios, todel ir paplitusios lietuvoje:)))))
Dominykas (no login) 212.59.9.59
BESTSELERIS!!!!!!!!!!!!
April 3 2003, 6:15 PM
1998 m kai pasirode R-1( moto) niekas nezinojo ankiek
jis bus pasisekes ... su aerox'u buvo tas pats tik metais anksciau...
(no login) 81.7.68.191
blyn peep peep peep!!!
April 3 2003, 9:13 PM
Krc, skaitykit ir zinokit!!! Blyn visi tie SR aeroxai ir kita dauguma pirdu su ABSOLIUCIAI VIENODAIS VARIKLIAIS!!!!! kVAILYSTES!!! Pirkit F12, Benelli 491, ir t.t. tai bent busit isskirtiniai. KAinos tikrai ne didesnes negu tu atsibodusiu SR ir A, o atrodo tikrai originaliau ir valdymas kartais tikrai ju geresnis!!!
Dar karta kartoju! Jus ka tiek ismones teturit i foruma rasinet?
Paieskokit inete kiek visokiu pirdu pilna!!!
WRX ir anonymous pagarba. Jet Force labai gerai, tik zinau kad tas kompresorius ne visai pasiteisino.
respect visiems teisingiems, o kitiems - GRAUZKIT VAMBZDY!!!
c'ya
Tmlka (no login) 213.190.63.4
Re: BESTSELERIS!!!!!!!!!!!!
April 3 2003, 9:15 PM
karoce del sr'u kaltas simas, pamato visi tik isijunge shita page'a sr'a trasoj lekianti ir tada jau vsio eto moto giganto!!! o del aerox'u tai man ju vairas ir visas vairo mechanizmas gaidiskas!!!
N_R_X (no login) 80.240.3.98
Huine tas aeroxas baisus valdymas vairas baisus gal variklis tik neblogas
April 5 2003, 8:33 PM
O dizainas tai SPEEDFIGHT 2 geriausias,o vairavimas is vis tobulas.Tai jau zino dauguma.
tonas (no login) 82.135.244.42
Re: padekit!! :)
August 27 2007, 12:03 PM
krc zmogus klause ka geriau pirkt o jus prirashinejot wisokiu nesamoniu... stopudowai vaikai esat...