--

<< Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  

Savaitgalio darbai

May 3 2003 at 8:07 AM
CinCas  (no login)
from IP address 81.7.106.234

-
1) pažiūrėti Ultra 13:20 per LTV

2) Ir 17:00 į baikerių sezono atidaryma - pažiūrėt barzdotų dėdžių...

Respond to this message   
AuthorReply

(Login SimasJ)
Forum Owner
81.7.104.124

darbai

May 3 2003, 5:27 PM 

OK bos,

Paziurejau ULTRA, I sezono atidaryma ninuvariau, tingejau. Kazkaip labai gerai man ir namuose cia sedeti, girdeti, kaip i Velux'us barbena lietus ir isivaizduoti kaip ten kalnu parke visiems trypti po jau pelke virtusia zole yra gerai ;) Stori Baikeriai, ploni baikeriai, birtivininkai ir jawos. Viskas labai gerai, tik man labiau motoroleriai prie sirdies...

Simas

(no login)
213.190.63.215

sajod

May 3 2003, 5:33 PM 

o kai as uzaugsiu!!!! tai turesiu didele didele britva ir galinga galinga chioperi wat taip!!! ir dar ir dar turesiu sunu kuris vazines ant pirdos!!! arba atvirksciai: turesiu galinga britva, dideli chioperi ir dukra ant kurios vazines pirdos!!!! :) hahahahahahahahahaha LENKIja - TOLImA sAlis BET joje as noriu but BIRZELIO 1d>!!!!

CinCas
(no login)
81.7.106.234

senas tamulka

May 3 2003, 5:57 PM 

o kai ash busiu senas, tai vadins mane vaikai "vejo pamushalu" ordino patronu ir turesiu ilga seileta/rebalota barzda ir blerbsiu kaimo shunkeliais pasidejes stora pilva ant bako, o liulkoj voliosis pusgirtis koreshas su pusiau nugertu alaus sloiku:)))

vai vai vai kokia ash chia baisia vizija pamachiau...

NINJA
(no login)
81.16.226.150

4 TAMULKA

May 3 2003, 8:00 PM 

Kaip ten ant tavo dukros pirdos vazines? :D

Current Topic - Savaitgalio darbai  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2008 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement