--

<< Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  

simai

May 7 2003 at 2:22 PM
nana  (no login)
from IP address 81.7.113.62

-
sveikas, ar ten tavo scootas indexe reklamoj dalimis parduodamas??? jei taip tai kas atsitiko?!

Respond to this message   
AuthorReply

(Login SimasJ)
Forum Owner
81.7.105.231

Malagutis

May 7 2003, 5:47 PM 

Taip ten mano motorolerio foto is pernai metu.

Siemet man yra gaminami nauji spoileriai, todel galiu sau leisti senus parduoti. Tas pats yra ir su dalimis kurias parduodu, kaip Topperformance variatorius ir kiti dalykeliai, jie yra normaliame stovyje, juos dar galima naudoti ir vargo nematyti ilgai, tiesiog as nusipirkau nemaza komplekta nauju daliu kurias ir sudesiu i savo Malaguti. Bandysiu pasivyti Zip SP ;)

Simas

nana
(no login)
81.7.113.62

hmm

May 7 2003, 6:35 PM 

ir kuo ipatingas tas zip SP?! kiek jis eina?
ka jis jau tox sportiskas ir nuostabus? (is foto man atrodo paprastas miesto motoroleris)...

(no login)
81.7.105.21

;]

May 7 2003, 8:51 PM 

nu gali ir miesto but jej nebutu sukishta 12 shtuku i tiuninga ;]] respect 2 ernis

CinCas
(no login)
81.7.105.231

Re: simai

May 7 2003, 10:57 PM 

nezhinau skaitiniu ishraishku, kiek jis ten valit, bet pagal savo subjektyvu vizualini/audio suvokima tai manau, kad jis valit NESVEIKAI. o ishvaizda tai tikrai nera tai, pagal ka galima spresti - ar valit ar nevalit, nes tokiu atveju mano Izolenta turetu nejudedama benzina ryti:)))

(Login SimasJ)
Forum Owner
81.7.105.239

Zip SP ir visi kiti

May 7 2003, 11:02 PM 

Hi,

kaip tikriausiai esate girdeje, lenktynems yra ruosiamas toli grazu ne vienas motoroleris. Zip SP yra vienas is ju, ipatingas jis tuo, kad yra labai kokybiskai ir su kokybiskom dalim uztiuninguotas kokybiskoj dirbtuvej ir ta darba atliko specai kurie Lietuvoj tai geriausiai ismano. Kad ivertinti to Zip'uko galimybes reikes ateiti i lenktynes i paziureti kaip jis vaziuoja ar nevaziuoja ir bus maziau klausimu. Uz savaiteles geros ir Malagutis jau bus surinktas... Taip pat R-Studija surinkineja pora Sferu lenktynems yra zmoniu kurie atskirai, savarankiskai ruosiasi. Ir neuzmirskit, kad yra atskiros klases tokios kaip Classic scootkuriose be jokio tiuningo gali startuoti ir kovoti del vietos iskaitoje ir del prizu.

P.S. O prizai siemet bus labai vertingi...

Simas

Current Topic - simai  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2008 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement