Siemet man yra gaminami nauji spoileriai, todel galiu sau leisti senus parduoti. Tas pats yra ir su dalimis kurias parduodu, kaip Topperformance variatorius ir kiti dalykeliai, jie yra normaliame stovyje, juos dar galima naudoti ir vargo nematyti ilgai, tiesiog as nusipirkau nemaza komplekta nauju daliu kurias ir sudesiu i savo Malaguti. Bandysiu pasivyti Zip SP ;)
Simas
nana (no login) 81.7.113.62
hmm
May 7 2003, 6:35 PM
ir kuo ipatingas tas zip SP?! kiek jis eina?
ka jis jau tox sportiskas ir nuostabus? (is foto man atrodo paprastas miesto motoroleris)...
(no login) 81.7.105.21
;]
May 7 2003, 8:51 PM
nu gali ir miesto but jej nebutu sukishta 12 shtuku i tiuninga ;]] respect 2 ernis
CinCas (no login) 81.7.105.231
Re: simai
May 7 2003, 10:57 PM
nezhinau skaitiniu ishraishku, kiek jis ten valit, bet pagal savo subjektyvu vizualini/audio suvokima tai manau, kad jis valit NESVEIKAI. o ishvaizda tai tikrai nera tai, pagal ka galima spresti - ar valit ar nevalit, nes tokiu atveju mano Izolenta turetu nejudedama benzina ryti:)))
kaip tikriausiai esate girdeje, lenktynems yra ruosiamas toli grazu ne vienas motoroleris. Zip SP yra vienas is ju, ipatingas jis tuo, kad yra labai kokybiskai ir su kokybiskom dalim uztiuninguotas kokybiskoj dirbtuvej ir ta darba atliko specai kurie Lietuvoj tai geriausiai ismano. Kad ivertinti to Zip'uko galimybes reikes ateiti i lenktynes i paziureti kaip jis vaziuoja ar nevaziuoja ir bus maziau klausimu. Uz savaiteles geros ir Malagutis jau bus surinktas... Taip pat R-Studija surinkineja pora Sferu lenktynems yra zmoniu kurie atskirai, savarankiskai ruosiasi. Ir neuzmirskit, kad yra atskiros klases tokios kaip Classic scootkuriose be jokio tiuningo gali startuoti ir kovoti del vietos iskaitoje ir del prizu.