dar 1 lol bl ar jie zlibi ar kas
MAN ATRODO ISVIS GERIAU JO NEPIRKTI KAS CIA TAIP FLUDINA bl
jei cia zlibi tai ir gatvei zlibi bl
paziurek visa foruma bl
tu apsisiksi nuo tokiu temu gausos bl
galima jau visa biblija prirasysi sia tema o jie dar klausia bl
PAIESKOK FORUME bl
Gintux (no login) 217.147.38.205
Re: koky pirk ??????????????
June 5 2003, 12:34 PM
man irgi nesvetimas kai kuriu forumieciu pasipiktinimas vel ir vel skaitant tokias temas :))) mano nuomone tokius klausimus reikia trint nx ir tiek... arba bent jau skirti jiems atskira foruma, kur tie dvylikameciai be motoroleriu galetu vienas kitam galvas kvarsint tokiais debiliskais klausimais ;)
esame padare jau nauja foruma, kai ji idiegsim tokios temos kai si bus OFFTOPIC, manau joms padarysim arba atskira sekcija, arba trinsim tokius klausimus.
Aisku suprantu zmones kurie nori pirkti, jie cia apsilanko - uzduoda klausimus jiems rupincius - "Kas geriau", bet tokiu klausimu yra RYSKIAI per daug ir su tuo tikrai nesitaikstysim, forume turetu vyrauti idomesnes temos.
tokia mano nuomone.
Simas
mindeë (no login) 217.147.34.6
na o ko jus ant ju pykstat
June 6 2003, 12:50 AM
tai gal jie nezino kad galima paskaityti buvusius(pvz gal nemato tu skaichiuku apachioj) ar dar koks biesas, parashykit priesh foruma kaip priesh skelbimus kad chia mazdaug reikia pasikaityti buvusius pries rasant ir bla bla bla, ir tada ant zlibu galite varyt, o dabar koks ateina , klausima parasho o vietoj atsakymo penki pasiuntimai nx, jei taut mesge title nepatinka toj lentoj tai manau taves niekas neverchia atidaryti
wat:)
mano ishsami nuomone, laukiu kol mane nx pasioos
Nerka (no login) 193.219.135.100
nekibkit prie zmogaus :)
June 6 2003, 8:16 AM
as tai nesuprantu jus, ko jus rekaujat?
na gerai yra zemiau panasiu topic'u, bet ten gali rasti tiek pat info's
ten irgi visi aiskina, kad pasiskaityk zemiau.
visa sita foruma buvau pervertes ir nieko gero niekas neraso, tik ant kitu varo.
taip, tas klausimas jau daug kartu uzduotas, bet niekas i ji ne karto ir neatsake.
visi na ziurint ko tu nori.... kiek litu ir pan
o atsakyt tai galima ir kitaijp, jei pvz iki 3000lt tai geriau toks, jei maziau tai kitoks.
Visi labai gudrus.....
Jei sunku savo nuomone isreikst ir kazka patart, tai geriau is vis nereplay'inkit i tuos topicus.
nu wa...
:)
Geros dienos visiems
Gintux (no login) 217.147.38.205
Re: koky pirk ??????????????
June 6 2003, 9:48 AM
jei turi virs 3000lt ieskok Yamaha Aerox, Peugeot Speedfight, Malaguti f12 (f15), Aprilia SR 50 Di-tech, Piaggio NRG.
jei turi nuo 2000lt iki 2500lt ieskok auksciau minetu firmu motoroleriu, bet paprastesniu (oru ausinamu, be diskiniu stabdziu ir pan.)
jei turi nuo 1000lt iki 1500lt ieskok "kvinkiu".
kainos tiesiogiai proporcingos motorolerio stoviui.
tik neklausk koks geresnis, nes apie tai irgi gausiai rasyta :)