--

<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Veliki uspjeh tenisera sa Balkana

September 10 2007 at 2:40 AM
No score for this post
  (Login CARLADELPONTE)
Montenegro Forum Mods Group

-
Stovani balkanski prijatelji,

U ime svih ljubitelja tenisa na Zapadu cestitam Novaku Djokovicu i svim teniskim navijacima u svim post-Daytonskim balkanskim multietnickim zemljama : Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, BiH, Sloveniji i Makedoniji na velikom uspjehu na turniru US Open 2007.
Bez obzira na rezultat ovog meca Novak je bez sumnje najveci suvremeni veleposlanik balkanskog sporta u svijetu.
On uspjesno podrzava najbolje tradicije vasih tenisera-velikana iz proslosti : Franulovica,
Zivojinovica, Selesove, Ivanisevica, Ljubicica i mnogih drugih darovitih tenisera i teniserki sa Balkana.
Uljudno i dzentelmensko ponasanje Djokovica tijekom teniskih meceva svjedoci o njegovom odlicnom odgoju i izuzetno visokoj osobnoj kulturi.
On doprinosi ugledu Balklanskih naroda koje - kao poslijedica onog varvarskog gradjanskog bratoubilackog rata - nazalost jos do dan danas nezasluzeno pate na Zapadu od loseg imidza kao vulgarni i neodgojeni primitivci.

P.S.
Jos jednom molim moje sumoderatore da postuju moju osobnu intelektualnu imovinu.
Opetujem : samo Administrator Balkanskih Foruma ima pravo editirati odnosno brisati postove moderatora kojih on je inace osobno imenovao.

< Page: 1 of 1 > >>

Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply
Zvek_Zivi
(Login Zvek_Zivi_Cetinjanin)

Re: Veliki uspjeh tenisera sa Balkana

No score for this post
September 19 2007, 12:29 PM 

Karlita jos si ziva ?????? Bogomi ja sam mislio e si lipsala odavno ,ono najvise zbog nedostatka sexa ! Hhahahahahahhahhahhahahahhaah !

Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Carla
(Login CARLADELPONTE)
Montenegro Forum Mods Group

PREDMET DEBATIRANJA

No score for this post
September 21 2007, 4:15 AM 

Stovani Zveku,
Zapamti molim da nasi osobni zivoti nisu predmetom debatiranja na ovom forumu.
S Postovanjem,
carla

< Page: 1 of 1 > >>

MR.Zvek
(Login Zvek_Zivi_Cetinjanin)

Re: Veliki uspjeh tenisera sa Balkana

No score for this post
September 24 2007, 11:50 AM 

Hahhahahahahahahah e karlita nije ni si zvek haaahahahhaahahahah !
ps. Neno bez komendijanja ,ja mislio e si nedje za Ruandu ili Kongo Kinsasu odleprsala pa se udala za necesovoga crnju hahahahahahhahahahahaha !

Current Topic - Veliki uspjeh tenisera sa Balkana  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Find more forums on PoliticsCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2008 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement